Wij gaan naar Ghana
Door: yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
23 Januari 2007 | Nederland, Dordrecht
Wij zijn Mary en Yvonne, wij zijn al 30 jaar vriendinnen, ook zijn wij beide werkzaam( vrijwilligerswerk) bij Kidz Active.
Wij gaan samen naar Ghana, we hebben een heleboel te regelen, zoals, begroting sportveld, keuken en overdekte eetzaal.
Tweede gebouw van de school die we bouwen controleren,toiletgroep die ze nu aan het bouwen zijn controleren.
We gaan de micro-kredieten iets veranderen,dus gesprekken met de chief en de vrouwen.
We gaan met de aannemer praten, die het nieuwe onderkomen van de invalide vrouwen bouwt.
En natuurlijk ons nieuwe project een kinderdorp, daar moeten we met de aannemer over gaan praten, we hebben al een afspraak staan met de chief van de grond waar we een optie op hebben.
We hebben een ruime donatie gekregen, om het grote weeshuis van eten en enz. te voorzien, dus praten met de directie.
We moeten een offerte laten maken voor het dak van schooltje, Sushegu Zion School, zodat dat gerepareerd kan worden.
We moeten met een andere chief gaan praten over een vaste werkplek voor de invalide vrouwen, waar ze ook les kunnen krijgen van de vrijwilligers van Vrijwillig Afrika.
Al met al, we hebben vééééél werk te doen in Tamale, maar we hebben er zin in.
Volg ons op deze website, we beloven niet dat er vééél foto`s geplaatst worden, aangezien dat erg veel tijd kost in het internet café, maar zullen wel regelmatig, jullie allemaal op de hoogte houden, van wat we aan het doen zijn.
Groetjes Mary en Yvonne,
24 Januari 2007 - 07:59
Ilona Kardinaal:
Hallo
Jullie hebben zeker een druk programma!! Nou veel succes ermee en we hopen dat ze de poppetjes leuk vinden!!!
Groetjes Ilona (Auriga) -
24 Januari 2007 - 08:38
H.brakel:
goede reis en heel hguids weer terug.Gr.Hennie P.S. ik ga jullie volgen -
24 Januari 2007 - 10:23
Chantal:
Ik ben JALOERS!!!!!! hahahaha, nee hoor ik gun het jullie allebei. Heel veel plezier samen en let op elkaar. kus Sjaan -
24 Januari 2007 - 15:59
Rianne:
Hoi Yvonne en Mary,
Heel veel plezier en succes in Tamale. Doe iedereen daar de hartelijke groeten van mij (vooral Habiba, Hassan, familie van Hassan(oma) en natuurlijk alle verzorgers en kinderen in het weeshuis). groetjes Rianne -
24 Januari 2007 - 19:04
Corinne:
Ik wens jullie heel veel succes met alle gesprekken die er gevoerd moeten worden! Maar geniet er ook van!!
Groetjes Corinne -
29 Januari 2007 - 09:57
Daan:
nog 1 nachtje slapen mams en mams,even de zenuwe nog ophouden en morgen lekker vliegen en dan zijn jullie er al!!!
kuzzzz -
29 Januari 2007 - 16:48
Marij:
he yvonne, sorry hoor voo de late reactie, misschien lees je hem pas als je al in ghana bent!! ik hoop dat je ook deze keer misschien een gaatje kunt vinden om even op de koffie te komen!!??kunnen we lekker ff bijkletsen. ik wens je een goede reis en wie weet zie ik je wel op he vliegveld donderdag, ik ga hadewijch dan wegbrengen.
kuz -
31 Januari 2007 - 08:24
Els Van Den Dungen:
Veel plezier en goede reis Mary en Yvonne, en Marij, jij brengt Hadewijch donderdag weg, en wij mogen haar zondag weer ophalen in A'dam! Hiephoi! -
31 Januari 2007 - 15:09
Daan:
hai allemaal,
ze zijn goed geland gister , alleen hotel was een gedoe, maar is geregeld, zaten vandaag bij t zwembad onder de parasol! morgen vliegen ze naar tamale!! mary vind het goed te vertoevelen daar, zei ze!
mams en mams dikke kuzz als jullie t lezen!! -
01 Februari 2007 - 15:08
Danielle P:
hey yvonne en mary
heel veel succes en geniet ervan. gr daantje -
01 Februari 2007 - 22:36
Edith.:
Heerlijke wereldvrouwen zijn jullie! Ik hoop dat jullie gezond blijven en dit mooie werk nog lang kunnen doen. Groetjes véél liefs van Edith -
02 Februari 2007 - 16:19
Vivi:
dat zijn inderdaad een heleboel dingen! Veel succes en doe Fati (als je ze ziet) en Habiba de groetjes van mij en ook van Naomi natuurlijk!
X vivi -
03 Februari 2007 - 16:59
Joke Van Kampen:
Hallo Mary en Yvonne
Wens jullie heel veel succes met jullie missie en vergeet niet te genieten van al het moois dat jullie zien. -
04 Februari 2007 - 14:24
Willy Buwalda:
Hoi Mary en Yvon heel veel succes in tamale
en veel plezier groetjes willy -
04 Februari 2007 - 15:35
Manon:
wat hebben jullie het druk zeg jullie hebben niey eens tijd om jullie verhalen te vertellen op deze site we horen de rest wel als jullie weer thuis zijn.En hopen dat jullie alles voor elkaar kunnen krijgen. Zonder de knie beschermers want die paste niet meer in de koffer.!!!!!! groetjes nonnetje