Prachtig bord met logo. - Reisverslag uit Tamale, Ghana van Yvonne Mary - WaarBenJij.nu Prachtig bord met logo. - Reisverslag uit Tamale, Ghana van Yvonne Mary - WaarBenJij.nu

Prachtig bord met logo.

Door: yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

08 Februari 2007 | Ghana, Tamale

He lieve Tries en Daan, leuk dat jullie aan het lezen zijn terwijl ik tik. hahahaha ik tik me rot.Dikke kus van mams en mams.
Waar blijven die twee andere dochters.?????

Daar gaan we weer.

We hebben een prachtig bord laten maken voor aan de straatkant van de weg naar onze school toe, echt machtig. Ongeveer anderhalve meter bij twee meter heel apart om ons logo terug te zien zover weg.

We reden gisteren langs die werkplaats met onze eigen Piet ( Yuhuzo) de taxichauffeur en Mary zegt ( gilt) ineens, ik zie Kidz Active staan, nou ik kan jullie vertellen dat was een machtig gezicht, wij er weer uit en foto`s maken.

De aannemer is weer geweest en we hebben de prijs voor de muur gekregen, we waren er helemaal blij mee, twee duizend euro voor zo,n grote muur om het hele terrein van de school heen, gelijk goedgekeurd, zelden waren we het zo snel met `m eens Tries, en John gebeld of hij die twee duizend euro wilde overmaken, de stenen moeten klaar zijn ( gemaakt ) voor het regenseizoen begint.

Tot gisteren we een berekening maakten met Hassan en Habiba en bleek dat de muur twintig duizend euro gaat kosten hahahahaha

Ik denk het niet, dan maar geen muur.
Ja, zegt Hassan, dan komen de geiten en de kippen en alle inbrekers zo maar binnen ik zeg dat is dan jammer, dus nu kijken we voor gaas, het zal ons benieuwen.
We hebben ook de prijs voor ons weeshuis binnen( kinderdorp) daar moet nog verder over gepraat worden hahaha.
Wit zijn betekent echt, maar dan ook echt rijk zijn, ( denken ze hier).

Nou we willen wel helpen, maar rijk zijn we niet.

• 11 Februari 2007 - 10:39

Rianne:

Hallo dames,
    Bedoel je misschien Wahab: de Ghanese vrijwilliger die in het weeshuis werkt?
    Ben heel benieuwd naar de foto's van de School!
    groetjes Rianne

Verslag uit: Ghana, Tamale

Hallo allemaal,

School is klaar en geopend,maar moet gecontroleerd.
En hoe staat het met de electra?

Al met al, we hebben vééééél werk te doen in Tamale, maar we hebben er zin in.

Groetjes Mary en Yvonne,

04 Februari 2009

De woudloop was super

02 Februari 2009

Hans Botel, krokodillen Farm

30 Januari 2009

Jaaaaaaaaa internet hoera

23 Januari 2009

Eindelijk weer een teken van leven.

17 Januari 2009

Weer in Ghana.
Yvonne

Hallo allemaal, Wij zijn Mary en Yvonne, wij zijn al 32 jaar vriendinnen, ook zijn wij beide werkzaam( vrijwilligerswerk) bij Kidz Active. Wij gaan samen naar Ghana, we hebben een heleboel te regelen, zoals, keuken en overdekte eetzaal. School is klaar en geopend,maar moet gecontroleerd. En hoe staat het met de electra? We gaan de micro-kredieten iets veranderen,dus gesprekken met de chief en de vrouwen. We gaan met de aannemer praten, die het nieuwe onderkomen van de invalide vrouwen heeft geboud, over het verplaatsen van de waterton naar de school.. En natuurlijk het weeshuis,dat zou als wij het hadden gerenoveerd worden ingericht door Well Fare, nou dat moet nog steeds gebeuren. Dat wordt een stevig gesprek met directie weeshuis en Well Faren en uiteraard Hassan en Habiba. We hebben twee speeltuinen te plaatsen, we willen kijken voor het opzetten van een creche, en natuurlijk onze nieuwste aanwinst, onze KIDZ ACTIVE LODGE, voor de vrijwilligers van Vrijwillig Afrika, maar ook als gasthuis voor hun ouders en vrienden. Van de opbrengst van het gasthuis, willen we de salarissen bijspijkeren van de leerkrachten, van de Kidz School. . Al met al, we hebben vééééél werk te doen in Tamale, maar we hebben er zin in. Volg ons op deze website, we beloven niet dat er vééél foto`s geplaatst worden, aangezien dat erg veel tijd kost in het internet café, maar zullen wel regelmatig, jullie allemaal op de hoogte houden, van wat we aan het doen zijn. Groetjes Mary en Yvonne,